den 29 mars 2006

Om kakor och Google

Den här sidan använder cookies. Tack vare dem kan jag få redo på obehagligt mycket information om dig. Jag vet var du bor, vad du använder för webbläsare och vad du googlade efter när du trillade in på min sida. Om du tycker att det låter obehagligt kan du klicka här för att läsa mer.

Jag är nu inte särskilt ond av mig, och använder därför inte den insamlade informationen för att förfölja mina besökare eller så. Däremot är det lite kul att se vad folk har sökt på på Google när de hittat hit.

Ett par besökare i veckan besöker faktiskt bloggen för att de undrar om man kan se kinesiska muren från månen. Jag hoppas att de får svar på sin fråga. Den allra första bloggposten, den om meteorologi, lockar också besökare. Folk har också hittat hit genom att söka efter "ordspråk om grannar" och "män med långa skägg". Tror inte att de hittade så mycket av varken eller...

Vet inte om jag hade så mycket att säga med det här. Kanske har någon fått upp ögonen för cookies. Storebror ser dig...

Etiketter:

0 Comments:

Skicka en kommentar

Länkar hit:

<< Tillbaka