den 24 september 2006

Sd:s planer för invandrare

Expressen visade igår upp det icke-rasistiska och helt och hållet rumsrena Sverigedemokraternas mer eller mindre hemliga 33-punktsplan för invandring. Partiet vill bland annat att asylsökande som går mot röd gubbe omedelbart skall utvisas, att invandrare inte skall få gifta sig förrän de är 24, att flyktingar som på grund av krig och katastrofer inte fått med sig id-handlingar i flykten inte skall få komma in i landet, att svenska medborgare med utländsk bakgrund skall kunna få sina medborgarskap upphävda, att invandrare skall utvisas om de kritiserar Sverige eller något svenskt, att inga fler moskéer skall få byggas, att stödundervisning för invandrarelever skall villkoras och att hemspråksundervisning helt tas bort. Dessutom vill partiet inte ge invandrare svenskundervisning innan de fått uppehållstillstånd och att all information (utom den primära informationen för asylsökande) från myndigheter skall vara tillgänglig endast på svenska.

Läs igenom 33-punktsplanen. Fundera över vad som egentligen står där. Betänk sedan att var femte väljare i Landskrona röstade på det här partiet.

Rädd än?

Expressen: Sverigedemokraternas 33 punkter
Expressen: Sd:s hemliga etniska plan

Andra bloggar om: , , ,

Etiketter:

6 Comments:

Anonymous Haydee skrev...

Jag blir faktiskt rädd. Fast inte bara rädd utan ledsen och frustrerad också! Hur kan folk rösta på ett parti som sd?? Vad kommer att hända i nästa val...?

den 24 september 2006 18:39  
Anonymous Anonymous skrev...

Vad är det för fel på dig som skrivit detta egentligen? Vad vet du om Sverigedemokraterna egentligen? Troligen inte ett skit. Varför granskar du inte nazismens och islams samarbete genom tiderna istället eller forskar lite om deras jihad! Media avskyr SD och skriver givetvis vad som helst om dem nu när det gick så bra för dem i valet. Om media skriver en sak, betyder det att du alltid tror på det då. Tydligen av bloggen att dömma! Hur dum får man vara på en skala?

den 25 september 2006 01:17  
Anonymous Anonymous skrev...

Anonymous,

Mig veterligen har skribenten läst SD eget 33 punktsprogram och utgått från det.

/Martin Tunström
http://blogg.s-info.se/tunstrom

den 25 september 2006 01:35  
Anonymous Gubbdjäveln skrev...

OK. Jag har läst programmet och tycker att det ser väldigt förnuftigt ut.Det var på tiden att någon tog itu med dom här problemen.

den 25 september 2006 07:58  
Anonymous Måns skrev...

anonymous(1): Texten är inte författat utifrån någon galen mediastyrd konspirationsteori utan utifrån ett manifest sd antog på sitt årsmöte 2005. Du kan själv läsa det på sd:s hemsida. Att jag inte helt okritiskt sväljer allt som media säger upptäcker du snart om du läser vidare här på bloggen.
Förutsätter förstås att ditt tal om nazi-islam kopplingarna och om jihad (jag gissar att du menar att muslimer för ett heligt krig i Sverige?) är väl understött och att du kan ge mig ett par länkar för vidare läsning?

den 25 september 2006 11:56  
Anonymous Dalia skrev...

Asså de är sjuka i huvudet. Jag tycker faktiskt synd om dem!
De är ju rena rasisterna och om de får makten kommer det blir precis som i Tyskland.
Du "gubbjävel", är verkligen en gubbjävel! Du verkar verkligen inte inneha någon förnuft alls!

den 20 mars 2009 18:21  

Skicka en kommentar

Länkar hit:

<< Tillbaka