den 23 december 2006

God jul!

God jul allesammans, både ni som är nära och ni som är långt borta! Själv hoppas jag på att vi får snö snart, men framförallt på många molnfria nätter nu i jul, så att jag får gott om tillfällen att släpa ut mitt teleskop och kika lite på stjärnhimlen.

Missa förresten inte att "mediet" Rosita Johansson, har svarat på min kritik i inlägget Spöken på Stockholms stadsmuseum, och jag därför har uppmanat henne att låta testa sin påstådda förmåga. Blir spännande att se om hon svarar.

Etiketter:

5 Comments:

Anonymous Helena P O skrev...

Tack för kommentar om månen. Kubrick var det ja. Superkänd regissör. I den dokumentär jag såg sa dom det - och att dom kunde påstå det för ingen skulle tror dom... och det är väl ungefär där vi står! God Jul på dig!

den 24 december 2006 09:57  
Anonymous Helena P O skrev...

Måns: I den film jag såg raljerade nämnda gubbar - och jag tror i alla fall inte att människan varit på månen. På min blogg - som inte är en akademi - skriver jag vad jag vill!
God Jul på dig en gång till!

den 24 december 2006 11:54  
Anonymous Måns skrev...

För tydlighets skull kan jag berätta att Helena P:s kommentarer rör ett blogginlägg av henne som jag kommenterat.

den 24 december 2006 12:00  
Anonymous Helena P O skrev...

Kan du förklara varför människan aldrig återvänt till månen - om vi nu har varit där vill säga?

den 28 december 2006 10:36  
Anonymous Nihonshu skrev...

Teleskop - fan det vill jag också ha.

Inte varit på månen Helena? - *suckar högt* - Nej och hur har vi då fått tag i 382 kg månstenprover som idag finns är nyttjade och undersökta av universitet världen över? Alla världens geologer som studerat materialet är inblandat i en stor komplott eller? Skärp dig Helena.

Om folk tittade mindre på kassa konspirationsfilmer så skulle allt bli bra.

Vi slutade åka dit eftersom anslagen till NASA för rymdresor drogs ner efter 6 resor - svårare än så är det inte. 70talet var en ekonomiskt fattig tid med oljekriser osv och intresset svalnade. Först idag anser man att det är värt pengarna att åter göra resor dit.

den 29 december 2006 18:17  

Skicka en kommentar

Länkar hit:

<< Tillbaka