den 11 mars 2007

Vatten med känslor till sjöss

Har du ingenting för dig den 25-26 mars? Har du 1100 kr eller mer över i plånboken? Vill du äta ”hälsoinspirerad frukost och lunch” och övernatta i ”fräscha hytter”? Vill du må bra? Nu kan du få det, på en kryssning med följande auktoriteter inom hälsa och välmående:

  • Malin Berghagen, programledare för TV4:s Det okända, ivrigt troende på andar och änglar (hon har ju sett Terry Evans tala med dem!), som på sin hemsida beskriver sig som en ”levnads konstnär”,

  • Anna Skipper, från TV3:s Du är vad du äter, vars dieter har så dåligt vetenskapligt stöd att till och med Aftonbladet lägger märke till det,

  • Dr. Masaru Emoto, som tror att vanligt vatten lever, har ett medvetande och påverkas av våra känslor (se exempelvis JREF, under rubriken Talking to Water)

Res med Birka Cruises på hälsokryssning – en upplevelse för kropp och själ!

(Ovanstående är inte en betald annons – jag skriver om kryssningen enbart för att jag tycker att det verkar vara en så fantastisk grej. Man kan verkligen inte klandra Birka Cruises för ovan nämnda arrangemang – de är ett vinstdrivande företag, och det finns mycket pengar att tjäna på att lura folk!)

Andra bloggar om: , ,

Etiketter:

0 Comments:

Skicka en kommentar

Länkar hit:

<< Tillbaka