den 8 juni 2006

Fotbollsfeber

VM närmar sig. Fotbolls-VM alltså, det enda VM som egentligen räknas. Tyskarna har lagt spelschemat på ett sådant sätt att man kan titta på fotboll från klockan 15 till midnatt nästan varenda dag från och med fredag. Jisses - jag kommer inte få någonting vettigt gjort överhuvudtaget den närmsta månaden. Möjligtvis kan jag slita mig för att själv sparka lite boll med kompisarna, men till och med det är tveksamt.

I går sände SVT ett fotbollsprogram med en krystat rolig John Cleese. Hans sidekick var fånig och skämtens poänger uppenbara redan i början av hans monologer. Cleeses skämtsamma Bushkritik var väl inte direkt fulländad den heller (och vad tusan hade den att göra i ett program om fotboll, till synes sponsrat av Fifa?). Fast det var kul att se Pelé och Beckenbauer - och lite mer otippade Henry Kissinger (f.d. amerikansk utrikesminister) och David Stewart (från Eurythmics) - prata fotboll.

Somliga har som mål att leva hårt och dö unga. Eller åtminstone lysa kraftigt under en kort tid. Killarna bakom VM-blogg 06 verkar ha en sådan vision med sitt skrivande. Missa inte deras utseende-elva (Shrek och Åsnan, hoho)!

Etiketter:

0 Comments:

Skicka en kommentar

Länkar hit:

<< Tillbaka