den 3 juni 2006

Besvärande kreativitet

Ibland när jag sitter och jobbar med något webbprojekt får jag en idé som inte riktigt passar in i det jag håller på med just för tillfället. För det allra mesta självdör de här idéerna, men en del hänger kvar och blir faktiskt genomförda.

A different view blev namnet på en idé som ploppade upp och störde mig i mitt arbete i dag. Jag tycker själv om att läsa korta berättelser på nätet, och rebellen i mig (hah!) tycker att fler sajter borde scrolla i sidled istället för, som brukligt är, i höjdled. Det här namnlösa lilla verket är också någon slags berättelse. Eller flera väldigt korta kanske. Missa inte den halvgömda länken som så att säga får berättelsen att skifta färg.

På måndag vänder jag hem till Borlänge för sommaren. Tråkigt att skiljas från Uppsalavännerna, men riktigt roligt att återse alla där hemma i Dalarna. Att komma hem är en märkligt bitterljuv känsla.

Etiketter:

0 Comments:

Skicka en kommentar

Länkar hit:

<< Tillbaka